september 29, 2021 Murat2

Hoe je zorgt voor meer opwinding in je relatie

Heb je het onbehaaglijke gevoel dat je partner meer en meer zijn interesse in je verliest? Maak je niet te veel zorgen! Vaak is dit een kwestie van een misverstand in jullie communicatie waardoor je dat gevoel krijgt.

Het gevoel hebben dat je partner zijn interesse in je verliest is absoluut niet fijn. Je begint je onzeker te voelen en negatieve gedachten toe te laten, wat uiteindelijk leidt tot alleen maar meer onzekerheden. Daarom raden we je in deze blog aan om het heft in eigen handen te nemen en alle misverstanden de wereld uit te helpen.

Hoe neem je het heft nu in eigen handen? Organiseer een romantische avond met een afsluiter van formaat.

Maak je partner warm

Vraag aan je partner om een bepaalde datum vrij te houden, zodat je er zeker van bent dat hij of zij niets anders gepland heeft die dag.

Het is wel belangrijk om je partner niet in je kaarten te laten kijken. Laat hem of haar in het ongewisse. Hoe minder je partner weet, hoe spannender het is voor hem of haar.

Wat ga je doen die avond?

Als je de avond sensueel wilt afsluiten, dan raden we je aan om niet te ver van huis te gaan. Zelfs om niet van huis weg te gaan.

Dan is de vraag of jij graag wilt koken voor je partner of niet? Als je dit niet echt ziet zitten, kan je heel eenvoudig bij een traiteur of een restaurant een maaltijd bestellen en dit gaan afhalen of laten leveren. Sushi, een lekkere pizza of zijn of haar favoriete gerechtje, het kan allemaal.

Op die manier kan je meteen na het eten verder trekken naar de slaapkamer.

Trek je stoutste schoenen aan

Wil je je partner nog eens laten beseffen waarom hij of zij gekozen heeft voor jou? Haal dan al je troeven uit de kast en verwen hem of haar met je stoutste lingerie of zelfs een seksspeeltje zoals de fleshlight: hij zal er zeker van genieten. Wil jij ook graag eens iets proberen? Probeer dan het lovense lush 3 vibratie eitje. Om het echt spannend te maken, kan je hem het eitje laten bedienen via de app. Perfect dus om de controle helemaal aan hem over te laten!

Wees optimaal voorbereid

Ga op voorhand condooms kopen, zodat dit niet je avond kan verpesten. Niets is vervelender dan in het moment zitten en beseffen dat de condooms op zijn of dat je je hele woning moet afzoeken naar condooms.

Daarbovenop is het ook altijd leuk om wat extra speeltjes of verwennerij achter de hand te hebben. Denk maar aan massageolie, handboeien, glijmiddel enzovoort.